Patricia89079

Navigation
Advertising announcements
Poznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA. Návod jak na to, najdete zde.
Mít své vlastní webové stránky nebylo nikdy jednodušší. S PageRide je můžete mít i Vy. Založte si je ještě dnes.

Kuinka paljon parempi seksiseuraa, mukaan psykologia

female_model 4

Tutkimuksen houkuttelevuutta, suostuttelua, ja mitä tekee kumppanuuksilla työ voi ilmoittaa meille paljon koskevat tarkalleen miten käyttää dating apps.

Jos seksiseuraa tuntuu ratkaisematon palapeli etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimässä), et ole ainoa.

Pew Proving ground data on oikeastaan seksia.net totesi, että huolimatta siitä, että eri ihmiset käyttävät seksiseuraa ratkaisuja laajenee ja prosenttia ihmisistä olettaa, että se on hyvä tapa tavata yksilöitä kasvaa-jopa enemmän kuin 3. henkilöitä, jotka raportti on internetissä dater ole itse mennyt ulos jonkun kanssa he tapasivat verkossa.

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne nopeasti lannistunut, toteaa Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian ja Dekaani on Professori Arts, Sciences, sekä Engineering, University of Rochester. "On vanha väittäen, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-sekä oletan, että todella koskee seksiseuraa."

Reis tutkimuksia sosiaalisen viestinnän ja myös tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä sekä läheisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 arviointi artikkeli, joka analysoi, miten psykologia voi kuvata useita seksiseuraa ominaisuudet.

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri tilanne kokouksessa joku todellisen elämän-ja myös jotenkin se ei ole. (Reis mainitsee, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa, "internet conference," onko se kautta dating verkkosivuilla tai dating sovellus.).

"Yleensä tiedot, jotka koskevat niitä ennen voit itse tavata," Reis valtiot, jotka koskevat ihmisiä, voit täyttää verkossa. Saatat joutua läpi lyhyt profiili tai olet ehkä ollut melko huomattavaa keskustelujen kautta tekstiä tai sähköpostitse.

Ja samalla tavalla, kun tapaat jonkun offline-tilassa, et voi tietää paljon tietoa, että henkilö etukäteen aikaa (kuten silloin, kun olet valmis kasvoi pal) tai voit ymmärtää erittäin vähän (jos, anna ' s sanoa, voit mennä ulos jonkun kanssa, oletko tyytyväinen lyhyesti baarissa).

"Konsepti seksiseuraa ei ole uusi käsite," valtioiden Lara Hallam, tiedemies Jako Vuorovaikutuksen Tutkimuksia Yliopistossa Antwerpenissa, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin suhde tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka sijaitsee ikä oli vain luotettava ennustaja, mitä tehdään internetissä daters extra todennäköisesti todella täyttää.).

"Ihmiset ovat itse asiassa jatkuvasti tehdä välittäjien käyttöä, kuten äidit, ystävät, clergymans, tai heimon jäsenet, löytää sopiva kumppani," Hallam väittää. Mistä seksiseuraa vaihtelee tekniikoita, jotka menevät kauemmaksi kerroksia, yksityisyyden mukana.

Jos sinua täyttämään joku käyttää ystäväsi tai perheenjäsenet jäsenen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on siten hyödyllistä tarkistaa tiettyjä ominaisuuksia, jotka koskevat jonkun (fyysinen ulkonäkö, worths, luonteenpiirteitä, ja niin edelleen).

Kaveri ei välttämättä saada se oikea, mutta he ovat yhä asetus ylös henkilön kanssa, he uskovat olet, kuten, Hallam väittää. "Online daters edelleen olla verkossa vieraita asti kun he tehdä päätös täyttää offline-tilassa.".

Ja on olemassa tiettyjä asioita, jotka koskevat henkilö-ja myös potentiaalinen kumppani, että et vain voi löytää ulos tililtä tai puhua verkossa, Reis kuuluu: haluatko liittää hyvin? Teet yksi toinen nauraa?

"Niitä asioita, jotka oikeastaan väliä, kun se tulee yhteyden työ eivät vain ole saatavilla profiilin," Reis sanoo. (Tutkimus tutkimuksen jälkeen psykologinen tuki, että tällaiset periaatteet ovat tärkeitä kumppanuuksia, ja myös ennustavat suhde menestys, hän pitää mielessä.).

seksiseuraa on tapa avata ovet täyttämään ja myös päivämäärä yksilöitä, Reis väittää. Ja yksi piste sivustoja ja sovelluksia on valitsevat heille on, että kyky vain auttaa sinua nauttia enemmän yksilöitä.

Vaikka on olemassa minimaalinen lääketieteelliset tutkimukset, jotka on erityisesti arvioitava seksiseuraa lopputulos on vuosikymmenten tutkimukseen siitä, miksi yhteydet toimivat samoin kuin mikä ajaa ihmiset yhdessä ensimmäinen paikka.

"Paljon, mitä voimme todeta noin seksiseuraa tutkimuksesta on todella paljon enemmän ekstrapoloimalla muista lajitella tutkimukset," Reis toteaa.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine kirjan, jota varten hän ja hänen coauthor ottaa huomioon lähes 4,000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tiede, ja myös muiden tieteenalojen keksiä kokoelma ohjeita, miten luoda profiilin, miten valita ottelut, ja myös tarkalleen, miten lähestyä online-viestintää.

Perustamisesta dating tilille tietyllä tavalla ei ole millään merkitsee tae kokous elämäsi rakkaus. Mutta Chaudhry havainnot eivät toimittaa joitakin viitteitä siitä, miten jakaa tietoja oman ja myös miten päättää, kuka pelaa. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa," hän toteaa.

Jollain tapaa seksiseuraa on eri pallo peli kokouksessa henkilö tosielämässä. ja myös joitakin menetelmiä se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termin viittaavan "online-konferenssi," onko se kautta dating verkkosivuilla tai dating sovellus.).

Asettaminen dating profiili tietty tarkoittaa ei ei tarkoittaa vakuutuksen täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa," hän toteaa.

Building website at PageRide | Report content